Nema više sijedih!

Grey Blockerje dodatak prehrani namijenjen za muškarce i žene koji su primijetili pojavljivanje sijedih vlasi. Jedinstveni spoj aktivnih sastojaka i vitamina jamči učinkovitost i sigurnost proizvoda. Zaboravite na sijede, bojanje i česte posjete frizeru! Naručite Grey Blocker i uklonite sijede!

 1. 100% prirodan i siguran sastav
 2. Aktivni sastojci i vitamini
 3. Obnavlja prirodnu boju kose
 4. Nema više bojanja
Kupite odmah

Kako djeluje Grey Blocker?

Pojavu sijedih često uzrokuje dugotrajni stres, poremećena hormonska ravnoteža ili jednostavno starenje. Grey Blocker dodatak prehrani sprječava pojavu sijedih bez obzir na uzrok njihovog pojavljivanja. Osim njegove najveće prednosti, blokiranja i reverzije procesa starenja, Grey Blocker također:

 • Grey Blocker
  Jača i njeguje kosu
 • Grey Blocker
  Potiče rast kose
 • Grey Blocker
  Podiže razinu melanina
 • Grey Blocker
  Obnavlja prirodnu boju kose

Sastojci Grey Blocker-a

Grey Blocker

Biotin

se godinama koristi u preparatima za kosu i nokte. Neobično je učinkovit kad je riječ o vraćanju kože i kose u normalno stanje. Sprječava opadanje kose i pojavu sijedih. Biotin sadrži čestice sulfata koje stvaraju sloj koji štiti od mnogih negativnih utjecaja.

Grey Blocker

Ekstrakt borovnice

ima snažna antioksidansna svojstva i sprječava gubitak pigmenta. Sadrži velike količine vitamina i minerala kao što su mangan, cink, selen i bakar. Ekstrakt borovnice zaustavlja proces starenja i njegove simptome, kao što je pojava sijedih.

Grey Blocker

Kompleks vitamina B

ponajprije povećava sposobno tijela za apsorpciju vitamina i minerala. Nadomjestak vitamina skupine B sprječava gubitak kose kroz jačanje njenih folikula iznutra i poboljšava pigmentaciju kose, koja sprječava pojavu sijedih.

Mišljenja korisnika o proizvodu

Grey Blocker

Grey Blocker preporučam svima!

Već neko vrijeme primjećujem pojavu sijedih. U početku sam ih bojao, ali od toga mi je kosa oslabila i izgledala izmučeno. Regeneratori i šamponi također nisu donijeli nikakve rezultate. Morao sam nešto učiniti. Zato sam kupio Grey Blocker i to je bio pun pogodak. Učinak nakon dva mjeseca je zadivljujući!

Ivan, 31

Grey Blocker

Sijeda kosa? Više ne!

60 tableta Grey Blocker-a bilo je dovoljno da zaboravim na svoj problem. Ponovno imam lijepu prirodnu boju kose. Posebice preporučam za muškarce! Nećemo se lagati. Naša prehrana sadrži sve manje vitamina i minerala. Grey Blocker ih učinkovito nadomješta i sprječava pojavu sijedih vlasi!

Matija, 36

Grey Blocker

Kako naručiti Grey Blocker?

Jedno pakiranje dodatka prehrani Grey Blocker možete naručiti brzo i jednostavno klikom na gumb KUPITE ODMAH.

287 kn
445 kn
Grey Blocker

Zašto se isplati? Samo sada ostvarujete pravo na popust na ovaj proizvod što će Vam omogućiti veliku uštedu!